Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Under Defeat

2012.07.25. 12:28 >>>> >>>> PC, XBOX360, PS3, PS2, PSP, XBOX, DS, WII, HANDHELD, ONLINE, MOBIL, ARCADE, SHOOT, RETRO, AMIGA, COMMODORE, SINCLAIR, NINTENDO, SEGA, PC-RETRO, KONZOL-RETRO, SZGEP-RETRO >>>> : 12016 : 0


Térjünk vissza a kiindulópontunkra a Sega Dreamcasthoz, méghozzá egy sokkal frissebb programmal. A 2006-ban megjelent Under Defeat megtestesíti mindazt amit egy jó lövöldözős játéktól elvárunk, kiváló a grafika, jók az ellenfelek, pörgős a játék és persze dübörög a zene. Az Under Defeat készítése már jóval a Dreamcast halála után kezdődött, azonban a készítőkben felgyűlt tapasztalat nagyon látszik a játékon. Megfelelően nehéz az előrejutás, de ugyanakkor jócskán kínál élvezetet az ellenfelek szétpukkantása.


Márpedig ezekből lesz éppen elég, a vizionált alternatív második világháborús szituációba csöppenünk bele helikopterünkkel melynek gépágyúja és bombái állnak a rendelkezésünkre az ellenfelek leküzdésében. A pályák hagyományos felépítést követnek, a néha felbukkanó félképernyőnyi ellenfelek igencsak tekintélyt parancsolóak. Érdemes hangfalakra kötni a gépet, a robbanásokat nagyon eltalálták a zenészek.

Az irányításban külön segítségünkre lehet, hogy helikopterünk átlósan is tud lőni, ez bizonyos szituációkban igen hasznos lehetőség. Érdekesség még, hogy gombnyomásra elfordítható 90 fokkal a képernyő, így ha meg tudjuk oldani 50%-kal nagyobb játékteret kapunk. 

A programot annak idején az utolsó Dreamcast játék néven harangozták be, ez már akkor sem volt igaz, de szerencsére azóta még több színvonalas alkotás született.

Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.