Csatlakozz a közösséghez!

Készíts blog-ot,
írj kommentet,
keress barátokat,
lépj be a klubba!

> Belépés < > Regisztráció <

Hybris

2012.10.08. 13:02 >>>> >>>> PC, XBOX360, PS3, PS2, PSP, XBOX, DS, WII, HANDHELD, ONLINE, MOBIL, ARCADE, SHOOT, RETRO, AMIGA, COMMODORE, SINCLAIR, NINTENDO, SEGA, PC-RETRO, KONZOL-RETRO, SZGEP-RETRO >>>> : 11213 : 0


Bizonyára voltak jobbak és szebbek is, de nekem a Hybris volt (és van) a nagy kedvenc Amigán. Talán azért is mert részemről ez volt az első komolyabb lövöldözős játék amivel kapcsolatba kerültem ezen a gépen, vagy talán a zenéje ragadott meg, őszintén szólva nem is tudom.


Pedig akár a DC játékokkal összehasonlítva nagyon egyszerű a Hybris felépítése, hullámban támadó ellenfelek, néha pár elszórt fix állású ellenfél, no meg persze a szokásos főellenségek. Ennek ellenére én a mai napig élvezem a játékot, de ezt azt hiszem senki nem rója a szememre.

A játékmenet felfele scrollozódó vertikális pálya, több fajta tereptípussal és ellenféllel. Kicsit bonyolítja a történetet a több részből összecsatolható és fejleszthető űrhajó, érdemes odafigyelni, hogy mit és hogyan akasztunk rá, nagyon durván megnőhet a tűzerőnk egy helyesen kiválasztott fegyverrel. A terepen fellelhető ellenfeleink időnként pajzsok mögé rejtőznek, ezeket is ki lehet piszkálni, ugyanis az extra fegyverek "lekapcsolhatóak" a hajóról, így egyes lövésben átlőnek a pajzsokon. Ilyen és hasonló mókák miatt nem unalmas a Hybris, bár tény és való az ellenfelek és a megoldások egy sémát követnek, ezen könnyen átláthat a tapasztalt játékos.

Előnye volt még a játéknak a valós kétjátékos üzemmód, így aztán lehetett irtani az ellent ahol csak értük. Az alábbi longplay video meglehetősen jól bemutatja az elénk táruló nehézségeket, ha pedig kedvet kaptatok a játékhoz, akkor minden nagyobb adatbázisból letölthető a játék és már lehet is nyomni emulátor alatt.

Sorry, there is a glitch in the system. The webmaster has been notified of the issue.