Friss hírek szállingóztak a Bayonetta című PlayStation 3-as projekttel kapcsolatban, mely hírpelyhek szerint csak jövőre érkezik, és még DLC-t sem kap majd szerencsétlen…

Mint azt a mai hírekből megtudtuk, a játékot fejlesztő Platinum Games nem tervezi, hogy kiegészítő tartalommal látja el azt, a megjelenése utáni időkben.

A játék producere az a Hideki Kamiya, aki elmondottan nagy Castlevania rajongó, továbbá ő felel a Resident Evil 1 & 2. részéért, a Devil May Cry franchise-ért, továbbá az Okami elnevezésű projektért is. A szóban forgó úriember elárulta a médiának, hogy a Bayonettát leginkább egy kemény hack & slashként képzelné el, melyet a hardcore játékosok oltárán áldozna fel, az ő kedvükre téve. Szerinte az effajta játékosok a jelenlegi időkben el vannak nyomva, így kijár nekik is egy kis izgalom. Érdemes megemlíteni, hogy ez nem csak szóban fog megjelenni, hanem a pályák nehézségi szintjében is, itt ugyanis nem lehet fél kézzel, bekötött szemmel játszani, bizony kőkemény csatáknak leszünk kitéve, idegtépő küzdelmek övezik utunkat.
A Platinum Games továbbá jövőre datálja csak a játék megjelenését, s mint azt már említettük, kizárólag PlayStation 3-ra.