A név talán sokaknak ismeretlen lehet, az első rész nem hozta meg azt a nagy sikert, amit vártak tőle…

Az Atari új játéka meg fog érkezni PlayStation 3-ra, Xbox 360-ra illetve PC-re is, bár valószínűleg nem sok esélye van a játéknak.

Ezt az esélyt az áttörő sikerekre kell érteni, hiszen nemcsak, hogy az előző része sem tarolt a játékpiacon, de most olyan nagy nevű játékok érkeznek illetve érkeztek meg egymás után, amelyek mellett elbújhat ez az autós játék. Gondoljunk csak a Need for Speed Hot Pursuit 2010-re, a Gran Turismo 5-re vagy épp a Forza Motrosport 3-ra. Ezek egytől egyig olyan nagy nevű játékok, amelyeket vakon megvásárolnak a játékosok, nem számít, hogy milyen vélemény alakult ki róluk.

Persze ez nem azt jelenti, hogy le kell nézni a Test Drive Unlimited 2-t, de nemcsak, hogy grafikailag marad el a képek alapján a vetélytársaktól, de a hírek szerint a játékmenet sem lesz a legjobb. Persze az első részhez képest a készítők azt ígérték, hogy rengeteget javult a játék, de ez majd csak akkor fog kiderülni, mikor már valóban játszható lesz a játék, és erre még több, mint két teljes hónapot kell várni.

Túl sok részletet nem árultak még el róla, de azt elmondták, hogy rengeteg exklúzív autó lesz a játékban. Így például helyet kapott a játékban a már klasszikusnak mondható Lamborghini Gallardo és persze a Murcielago is, de gyengébb autók is várnak majd ránk az új játékban.