Néhány elejtett apró szófoszlányból, és vágyakozásokból találgatni lehet arra, hogy új Resident Evil fejlesztés készülődik, méghozzá Nintendo Wii-re.

Nem kizárt az a lehetőség, hogy a Sony konzoljának, a Nindendo Wii-nek tulajdonosai hamarosan új játékkal gazdagodhatnak, méghozzá nem is akármilyennel, hanem egy zombifelvonulás-imitátor Resident Evil résszel. Felmerülhet bennetek az a kérdés, honnan van az infó. S íme rá a válasz:

A nagyon várt hentelés, Resident Evil 5 címmel hamarosan érkezik konzolokra, ennek alkalmából kérdezgették a játék egyik producerét, Masachika Kawata-t, aki az EuroGamer TV-ben adott inerjújában elkottyintotta, hogy minden vágya egy Wii-s Resident Evil játék készítése.
Egyből indulhatnának a találgatások arról, hogy ez miért akkora nagy szó, azonban mondott még valamit a producer úr, amire érdemes figyelni.
” Bár most még minden az ötödik részről, és befejezéséről szól, nem árt ha a Wii-s tábor figyel egy esetleges új bejelentésre. Így már mindjárt más a felállás, nemdebár?