A zaklatott életű, drogproblémáiról nyíltan beszélő, nemrégiben repülőbalesetet túlélő DJ AM eltávozott közülünk. A halála nem befolyásolja a DJ Hero megjelenését.

Adam Goldstein, azaz DJ AM saját klubot üzemeltetett, producerkedett, számtalan lemez közreműködője volt. Nyíltan beszélt crack- és egyéb drogokhoz fűződő szoros viszonyáról, az MTV-n ősszel indult volna egy reality showja, amiben hasonló cipőben járó drogfüggőkön próbált volna segíteni. Egy ismerőse hívta a rendőröket, DJ AM nem reagált a telefonhívásokra, és a lakásába sem engedte be az illetőt. Crack pipa, és néhány receptre beszerezhető drog társaságában találtak Adam Goldstein holttesétre.

Travis Barkerrel (a Blink-182 dobosa) együtt túléltek egy repülőgép balesetet pár évvel ezelőtt, azóta számtalan közös koncertet is adtak, egyiknek az E3 során megrendezett DJ Hero bulin szem-, és fültanúi is voltunk.

DJ AM a DJ Hero egyik játszható karaktere, Adam Goldstein nem csupán az arcát adta a játékhoz, de jó néhány mixet is készített, melyet a játékosok megpróbálhatnak a lehető leghűbben eljátszani a játék speciális vezérlőjével.

Adam Goldstein 36 éves volt.