Nemrég megjelent Amigán a Team17 kiadásában egy Arcade Pool című program. Mindenütt nagy sikert aratott, a Guruban is olvashattatok róla Maddog írásában. Megjelent végre a PC-s átirat, és szerintem semmiben nem marad el Amigás elődjétől.

Mindig is népszerű dolog volt  valamiféle otthon nem játszható sportok és szórakozások  számítógépes változatának elkészítése. Már idejekorán készültek foci, golf és többek között flipper és billiárd programok is. PC-n eddig a legjelentősebb kísérleteknek az Archer McLean nevével fémjelzett Snooker és Pool programok számítottak. Ezek gyors, 3D-s vektoros szimulációk voltak. Körbejárhattuk az asztalt, technikailag nagyon előremutató és látványos volt a program, de a kezelhetősége és az átláthatósága  nem volt túl jó.  Vártunk tehát a következő, hasonló színvonalú, de elődjénél jobban játszható biliárdra. Megjött végre , és nagyon-nagyon jó. Hangulatban és kivitelezésben telitalálat. Felülnézetben  látjuk az asztalt. Választhatunk amerikai és angol típusút is . Minden fontosabb   játékformát ismer a program. A következő szabályok szerint játszhatunk :  UK 8 Ball, US 8Ball, Trickshot, 9Ball, 8/15Ball (Straight Pool), Speed Pool, Survivor és Custom Pool. Az utolsónál mi magunk kapcsolhatjuk ki-be a legfontosabb alapszabályokat, és így az általunk leginkább kedvelt formát állíthatjuk be. Ha a Singles módot választjuk , akkor 1, 3 vagy 5 meccset játszhatunk egymás után. Tournament módban kieséses rendszerben játszhatunk , míg Challenge üzemmódban egyre magasabb szintű CPU ellenfeleket kapunk. Az options menüben állíthatjuk be a segítő eszközök szintjét, és egyúttal a játék nehézségét is.
Aki szeret biliárdozni, de nincs mindig játszótársa vagy nincs pénze saját biliárdasztalra vagy unja, hogy mindig várni kell a billiárd teremben hétvégén, azok számára itt a lehetőség, hogy otthon foglalkozzanak kedvenc sportjukkal a hosszú őszi-téli estéken.