A Silent Hill legelső részének újragondolásában úgy tűnik nem csalódunk majd, legalábbis erre enged következtetni a most frissiben érkezett Shattered Memories képei, melyek első ránézésre is megérnek egy misét, hát még egy hírt…

Jelen pillanatban hat új képpel üdvözölhetjük a Silent Hill játékok és filmek rajongóit, bár nyilván ezeknek mindkettő csoport tagjai örülni fognak…

A Silent Hill nevet úgy gondolom senkinek sem kell bemutatnom, hiszen nincs olyan horror fan, avagy tinédzser, aki ne látott volna egy ezzel a névvel készült filmet, vagy ne játszott volna egy ilyen című játékkal. Még mennyire hogy de!
A mostani cikkem legfőbb, és egyben egyetlen alanya az 1999-ben PlayStation-ra megjelent Silent Hill első részének újragondolása lett, amely nem más nevet kapott, mint a Shattered Memories-t, és ezúttal PlayStation 2-re, PlayStation Portable-ra, és Nintendo Wii-re is érkezik a kicsike.
A fejlesztők elmondása szerint akik már ismerik az első részt, és végig tolták vagy húszezerszer, azoknak is mutat újat a feldolgozás, mivel kibővítik, sőt átírják azt. Nagyban befolyásolja majd a történetet és a cselekményszálat a mi viselkedésünk, tetteink is.
A Konami által képviselt játék megjelenési ideje körülbelül az őszre tehető, de úgy gondolom ebben az esegben megéri várakozni! Jó munkához idő kell, nekünk pedig csak a legjobb kell!