45 szám a Metallica együttestől, valamint 21 olyan szám, amit ők maguk választottak ki.

A Neversoft által bejelentett kiegészítőben helyett kapott Metallica-számok teljes listája a következő:

“All Nightmare Long”


“Creeping Death”
“Disposable Heroes”
“Dyers Eve”
“Enter Sandman”
“Fade To Black”
“Fight Fire With Fire”
“For Whom The Bell Tolls”
“Hit The Lights”
“King Nothing”
“Master of Puppets”
“Mercyful Fate”
“No Leaf Clover”
“Nothing Else Matters”
“Sad But True”
“Seek And Destroy”
“The Memory Remains”
“The Shortest Straw”
“The Thing That Should Not Be”
“The Unforgiven”
“Welcome Home (Sanitarium)”
“Wherever I May Roam”

Az együttes által kiválasztott számok pedig a következők:

Alice In Chains – “No Excuses”
Bob Seger – “Turn The Page (Live)”
Corrosion of Conformity – “Albatross”
Diamond Head – “Am I Evil?”
Foo Fighters – “Stacked Actors”
Judas Priest – “Hell Bent For Leather”
Kyuss – “Demon Cleaner”
Lynyrd Skynyrd – “Tuesdays Gone”
Machine Head – “Beautiful Mourning”
Mastodon – “Blood And Thunder”
Mercyful Fate – “Evil”
Michael Schenker Group – “Armed and Ready”
Motörhead – “Ace of Spades”
Queen – “Stone Cold Crazy”
Samhain – “Mother of Mercy”
Slayer – “War Ensemble”
Social Distortion – “Mommy’s Little Monster (Live)”
Suicidal Tendencies – “War Inside My Head”
System of a Down – “Toxicity”
The Sword – “Black River”
Thin Lizzy – “The Boys Are Back in Town”