Április hónap nem csak a bolondok napjáról nevezetes, kivételes esetben most erre a hónapra (is) esik az egyik nagyobb LittleBigPlanet frissítés. Aki kapja marja…

A LittleBigPlanet sikerének semmi sem szabhat gátat, ezt is mutatja a rengeteg érdeklődés, és a folyamatos frissítés a Media Molecule fejlesztőinek részéről.

E hónapban, egészen pontosan Áprilistól kezdve (ha valaki nem tudná) újabb frissítésekhez juthatunk, már ami a LittleBigPlanetet illeti.
A jelenleg legnagyobbnak ígérkező tartalom a Conrisg Yarg nevet viseli, és a feladata nem más, mint néhány kicsiNAGY probléma orvoslása, és néhány funkció újítása. A Cornisg Yarg a jelenlegi tudásunk szerint Április 16.-án teszi tiszteletét.
Ez még azonban nem minden! Hőn szeretett játékostársaink ugyanis a fent megnevezett ragyogó napon juthatnak hozzá a Monkey King nevezetű rucikhoz, továbbá a Rag Doll Kung Fu, és Patapon kosztümök is beszerezhetőek (utóbbiakat már most is ellehet érni).
Április 23.-án újabb csomag érkezik a “levelesládába”, ezúttal a Creator Pack teszi tiszteletét, amely teljesen ingyenes lesz. Azonban még ezzel sincsen vége az arzenálnak, hiszen ne feledkezzünk meg az Április 27.-én érkező Egyptian Mythology tartalomról sem.
LittleBigPlanet, bírod?