Ismét jelentkezik telejósda..akarom mondani játékmegjelenés-figyelő rovatunk, amely minden konzolos produktumra kihat, és mikroszkóp alá veszi valamennyit. Íme a felhozatal!

A következő hét folyamán olyan játékokkal ismerkedhetünk meg, amelyekkel elüthetjük az uborkaszezon idejét, megúszhatunk néhány kínos családi pillanatot, vagy éppen ellenkezőleg: a család körében élhetjük ki sportszellemünket. Ezt könnyen megteheti bárki, hiszen a héten érkezik egy igencsak érdekes, és várt sportjáték, az NCAA Football 10, amelyben mi lehetünk a következő…őő…nézzük inkább a gyér megjelenést:

PlayStation 3:
NCAA Football 10

PlayStation 2:
NCAA Football 10

PlayStation Portable:
Nincs megjelenő játék a héten

Xbox360:
NCAA Football 10
Speed Factory

Sajnos a felsorolásban történhetnek előre nem látható bakik, illetve elírások, ezért elnézéseteket kérem. Továbbá a kiadók előszeretettel fenntartják a megjelenés megváltoztatásának jogát, így ezért utólag kérek elnézést.

Soha nem tudom elégszer hangsúlyozni: a Nintendo Wii és DS platformokat érintő megjelenések az N-Zone.hu-n kaptak helyet, amelyet az imént említett címen elérhettek, és folyamatosan látogathattok.