Szereted a sci-fit? Szereted az FPS-eket? De unod már, hogy nincs egy rendes játék sem amit tolhatnál? Akkor ne várj tovább, lehet ez lesz a te játékod.


Feladó: William Mulcahy Tábornagy – a 33. Fegyveres Alakulat Parancsnoka

Címzett: 8. Páncélozott Gyalogos Hadosztály

Tárgy: Az Új-Madrid offenzíva

Ahogy már egyesek hallották, a konfliktus a határ menti kolóniákon tovább fokozódott, így fenyegetést jelent a birodalomra és az állampolgárokra. Akik ezt szították „Arm of Orion”-nak nevezik magukat, és már a markukban van néhány császári világ.

Ez így nem mehet tovább! Valamit tenni kell!

A hadsereg úgy véli, hogy Új-Madrid lesz az áttörési pont, és egyben eljön a mi időnk is, hogy kezünkbe vegyük az irányítást. Pontban 0520 órakor fog a csapatszállító Texas fölé érni, mikor is megkezdődik az ostrom. A 8. Páncélozott Hadosztály lesz a hegy a dárdánk, amivel az ellenségre sújtunk. Beássák magukat az ellenség vonalai mögé, hogy ollóba fogjuk őket.

A veteránokban bízunk, ezért is kapta a „Section 8”-ként ismert alakulat ezt az akciót – ne hagyjátok, hogy csalódjunk bennetek.

És maguk, újoncok, amit a kiképzésen tanultak, az életüket mentheti meg egy kemény harci helyzetben. Ne legyenek könnyelműek. A megerősített páncéljuk az egyetlen dolog maguk között, és aközött, ami a harcmezőn zajlik!
A bevetés előtti felszerelkezés a kulcsa az egésznek. A helyes páncélzat és a megfelelő fegyver kiválasztása akár egy harc sorsát is eldöntheti. Vigyenek magukkal mindent, amire szükségük lehet, legyen szó akár robbanó töltetekről, akár puskákról, vagy harci járművekről.

Legyenek figyelemmel a harci helyzetre, próbálják beosztani az erejüket, és figyeljenek a csapat többi tagjára is, lehet az ő életén múlik, hogy a későbbiekben maga meghal-e vagy sem.

Maguk a legjobbak, akiket a hadsereg csak küldhet, maguk az alpha és az omega. A Section semmi sem lenne az egyéniségük nélkül. Mindig nézzenek hátra is, és járjanak büszkén, Uraim: maguk a legjobb harci alakulat, ami valaha is megalakult!

Gondolom nem kell ecsetelnem az első támadás fontosságát, de én ennél a levélnél többet nem tehetek. Minden a maguk kezében van, maguk a holnap hősei. Vezessék diadalra a birodalmat!