Friss, ropogós részletek láttak napvilágot a pár napja bejelentett legújabb BioWare MMO-ról, a Star Wars: The Old Republic-ról.

Tom Nichols, a LucasArts online részlegének vezetője egy interjúban rákontrázott az EA Games elnökének, Frank Gibeau-nak egy korábbi nyilatkozatára, miszerint a két napja bejelentett Star Wars: The Old Republic és a pár hete futó Warhammer Online is ellátogat majd konzolra. Nichols egyértelművé tette, hogy jelenleg csakis a PC-re, mint platformra fókuszál a BioWare és egyelőre nem is tervezik, hogy más platformra is ellátogat a masszívan multiplayer online szerepjáték.

A duó ezen kívül azt sem rejti véka alá, hogy a megjelenést követően a World of Warcraft trónjára szeretnének törni. Mind az EA, mind a LucasArts-BioWare páros bizakodóan nyilatkozik, ami érthető is, hiszen egy több mint 30 éve létező univerzumról van szó, melynek világszerte több millió rajongója van, illetve egy olyan top csapat hegeszti a játékot, akiknek munkái minden egyes alkalommal bizonyították már, hogy komoly minőséget képviselnek.