Teljes életpont:
Játék közben tartsd lenyomva az L1 + R1 + X gombokat, majd vidd be a Le, Le, Le, R2, Fel, Fel, Le, Fel, R2 kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Aktuális fegyver lőszerének feltöltése:
Játék közben tartsd lenyomva az L1 + R1 + X gombokat, majd vidd be a Jobb, Jobb, Le, Fel, Bal, Jobb, Bal, Bal, R2 kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Nagyobb hatótávolságú fegyverek lőszereinek feltöltése:
Játék közben tartsd lenyomva az L1 + R1 + X gombokat, majd vidd be a Bal, Bal, Fel, Le, Jobb, Bal, Jobb, Jobb, R2 kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Shotgun teli lőszerrel:
Játék közben tartsd lenyomva az L1 + R1 + X gombokat, majd vidd be a Bal, Bal, Bal, Le, Le, Le kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Összes tárgy és fegyver, a Gonzo kivételével:
Játék közben tartsd lenyomva az L1 + R1 + X gombokat, majd vidd be a Le, Fel, Le, Bal, Jobb, Bal, R2, Fel, Bal, Le, Jobb, Fel, Jobb, Le, Bal, R2, Le, Le, Le, R2, R2 kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Gonzo fegyver:
Játék közben tartsd lenyomva az L1 + R1 + X gombokat, majd vidd be a Bal, R2, R2, R2, Jobb, Bal, Jobb, Bal, Fel, R2, R2, R2, Le, Fel, Le, Fel, R2 kombinációt. Egy üzenet jelzi, ha sikerült bevinni a kódot.

Morál kiválasztása:
Ha a memóriakártyán van legalább egy mentés a Sufferinghez, akkor az új játék indításakor kiválaszthatod a morál szintjét, attól függően, hogyan sikerült teljesíteni a Sufferinget (a három lehetséges szint: jó, gonosz, vagy neutrális).