Eric Biessman, a játék kreatív igazgatója a VG247-nek adott interjúban mesélt a Wolfenstein készülő többjátékos módjáról, ami állítólag lesz olyan jó mint a Return to Castle Wolfensteiné.

Biessman az interjúban elárulta, a játék fejlesztési munkálatai a végéhez közelednek, így a többjátékos módról is nyugodtabban nyilatkozhat már. A Raven kreatív igazgatója szerint, ha nagy rajongói voltunk a Return to Castle Wolfenstein online mókájának, akkor a Wolfenstein esetében sem fogunk csalódni. Az alternatív világ, Shroud rengeteg új játékelemmel tölti meg a multiplayer módot, hiszen ebben az alternatív dimenzióban minden a feje tetejére áll, főhősünk, B. J. Blazkowicz pedig emberfeletti képességekre tehet itt szert, amikkel számos előnyhöz jutunk, mind a közelharcban, mind az akadályok legyűrésében. Az egyik ilyen speciális tulajdonságunk lesz a Mire, amit haszálva lelassul körülöttünk az idő, és főhősünk a gyanútlan ellenfeleket könnyedén küldi a túlvilágra.

Ezzek az új elemek rengeteg újdonságot visznek majd a többjátékos módba, hiszen a valós világ mellett a már említett alternatív dimenzióban is lehetőségünk lesz online játszani. A Wolfenstein idén nyáron érkezik PC-re, X360-ra és PS3-ra.