Megérkezett a Dragon Age: Origins novemberi premierjét megelőzően korábban már beharangozott karakter kreátor, ami ráadásul teljesen ingyen tölthető PC-re.

Végre megérkezett a korábban beharangozott Dragon Age: Origins karakter kreátor, amivel a játék megjelenése előtt három héttel korábban létrehozhatod majdani hősödet, akit természetesen a játék fantasy univerzumába életre kelthetünk. A PC-re debütált csomag teljesen ingyenesen kapható le a megfelelő helyekről, használatával pedig létrehozott hősünk a játék premierjének napján feltölthető lesz a Dragon Age dedikált közösségi oldalára is. Az örömteli pillanatot pedig megkoronázza, hogy a csomag magyar nyelven is elérhető.

Mark Darrah, a játék producere is nyilatkozott a napokban, az úriember pedig elárulta, a novemberi megjelenés napján megjelenő két bejelentett DLC után sem kell majd letölthető csomagokban hiányt szenvednünk, a BioWare ugyanis közel két évre elegendő exkluzív anyagot tárazott be, már most. Ezek a csomagok főként extra tárgyakat, esetleg küldetéscsomagokat fognak tartalmazni, de lesznek nagyszabású frissítések is.