Addig számoltunk míg kijött, nem érdemes külön-külön írni az Amiga hírekről, inkább fontunk belőle egy csokrot. Fogyasszátok – izé… olvassátok – hát.

Megjelent a SkillGrid

Pofás parallax scrollozós lövöldözős game, űrhajóval, elleségekkel és sok power up-pal AGA-n. Mondjuk számunkra kicsit furcsa volt, hogy a felvehető extrák jóval nagyobbak mint az ellenséges űrhajók, de lehet, hogy egy mikrogalaxist támadunk éppen, ezt rátok bízzuk. A játék digitális formában és fizikai hordozón is beszerezhető alant.

Link: Digital download, fizikai copy

 

Rygar AGA

A Techmo sikeres arcede játéka C64, ZX Spectrum, NES és Master System platformokon volt elérhető, ezekhez csatlakozik remélhetőleg az Amiga verzió. A képek és a video alapján egy jó kis arcade játék készülődik, a joy szaggatás garantált. Mellékelünk egy linket is ahol lehet nyomon követni a történetet.

Link: fórum

 

Pixelglass érdekességek

Michael Parent csatlakozott a Pixelglass csapatához, a grafikus már eddig is jó pár érdekességgel szolgált az Amiga nagyközönségnek. Aktív időszakot ígér a művész, egy támogatói kampányra invitálja a rajongókat és mellette bevillantja a lehetőségeket, többek között egy remekbeszabott OCS (!) játék képsorait. Ennek csak örülni lehet.

Link: EAB, Patreon