Kicsit másképpen képzelnénk el Sonic-ot, de ez legyen a mi bajunk, a leendő filmnézőké pedig a film.

Szóval ez igazán kellett nekünk, mint üveges tótnak a hanyatt esés. Bizonyára megértjük Hollywood azon igyekezetét, hogy behabzsolja az összes régi retro karaktert és filmet kreáljon belőle, de ami sok az sok.

Sonic egy jópofa teremtménye volt a SEGA érának, nyilván anti vízszerelőnek képzelték el és valljuk be be is jött a számításuk. Sok nagyszerű játékban adta arcát (pofázmányát) a sündisznó, a Megadrive-osok nagy örömére. De valahogy ebben a filmes szerepben valahogy gagyi az alakítása. Nyilván ez nem az ő hibája, egyszerűen nem illik ide. A legkiakasztóbb vágás a 2:10-nél a trailerben, nézzétek a lábait. Szóval aki ilyen lábakat gondol Sonic-nak, az semmit sem tud barátunk előéletéről, egyszerűen borzasztó.

Nem igazán érthető, hogy miként lehet beáldozni egy menő retro karaktert egy ilyen gagyi “alkotásba” és az sem igazán világos, hogy ki lesz a nézőközönsége ennek. A kiscsákók persze meg fogják néni, de akinek igazán fontos lenne Sonic karaktere, azok messze el fogják kerülni. De ez láthatólag senkit sem érdekel, Sonic bedarálódott…

Reméljük legközelebb nem Solid Snake fog hímző tanfolyamot tartani egy nyugdíjas otthonban, mert akkor már tényleg itt a világvége. Uff.