Nem soká megérkezik DS-re a Chinatown Wars alcímre hallgató GTA epizód, ami várhatóan nagyszerű eladásokat fog produkálni. Ezt előre megirigyelte a Sony így tárgyalást kezdett a Rockstarral.

A Sony Playstation Portable marketing osztályának hadvezíre, John Koller visszasírja azokat a napokat, mikor még jelentek meg GTA címek PSP-re, ezért heves tárgyalásokba kezdtek a R*-al, hogy legyen szívesek egy újabb részt szerkeszteni a Playstation kézi konzoljára.
 „A GTA egy óriási franchise, így nem kétséges, hogy azt akarjuk, hogy újra megjelenjen PSP-n. Az előző két cím is nagyszerű eladásokat produkált. De természetesen nem csak a GTA sorsa kérdéses, mivel a tárgyalások a többi R* játékról is folynak” – mondta el Koller.
Valamint hozzáfűzte, hogy érdeklődve várják miként fognak alakulni a DS-re készült rész eladásai. Bár az is igaz, hogy kicsit értetlenek, mivel nem hiszik, hogy a 12 éves átlagközönség lenne a GTA játékok fő célcsoportja.

Korábban, már jó pár játék be lett jelentve a konzolra, de a GTA nem volt köztük, vajon meddig kell várni a hivatalos megerősítésre?