Boldogok voltak akik még élesben megtapasztalták a játéktermek hangulatát, nekik való cucc következik.

Persze másoknak is érdekes lehet a Capcom készülődő újdonsága, melyen 16 nagy név szerepel. A mini arcade cabinet néven futó duplakaros kreálmány a retro őrültet igyekszik meglovagolni, az előrejelzések szerint sikerrel. Sokan már a nagy Capcom logó miatt kiürítik mag a bukszát, de a belső tartalom is nyálcsorgatónak ígérkezik. Márakinek.

Mondjuk a jó hírt, vagy előbb a rosszat? Maradjunk az utóbbinál, a 230 euró nagyságrendű ár combosnak tűnik, pláne mikorra majd eljut hozzánk, ÁFA és KÖFA után. Ezért persze kapunk a tervek szerint (és most következzen a jó, mert rendesen vagyunk és megígértük) 16 remek játékok, mégpedig ezeket:

1944: The Loop Master
Alien vs. Predator
Armored Warriors
Capcom Sports Club
Captain Commando
Cyberbots
Darkstalkers
Eco Fighters
Final Fight
Ghouls ‘n Ghosts
Gigawing
Mega Man: The Power Battle
Progear
Street Fighter II: Hyper Fighting
Strider
Super Puzzle Fighter II Turbo

 

 

 

Persze ha szigorúan nézzük a dolgot, akkor már minden nagy arcade rajongó megépítette a saját MAME gépét, vagy ha nem is, akkor az utolsó csavarig ismeri az emulátorok működését (bocs, van aki meg eredeti gépen játszik multicarddal – szerk), szóval nekik már annyira nem lesz nagy durranás. A tömegek persze pisilhetnek cikkcakkban a Capcom logó miatt, de ott meg már bejátszik az ár is.

No, minden kiderül majd októberben, illetve később. Ha sorozatban jönnek majd ki Capcom v439-ig a gépek, akkor bejött a cucc, egyébként meg a kuriózumokat gyűjtők örülhetnek egy újabb zsákmánynak.