A PC-s, SNES, és SEGA változat után, ez évben megjelent az ATARI Jaguar átirat. Magát a játékot sokan ismerhetitek, mivel a PC-s változat egy ideig a játékok csúcsát jelentette. Az eddig megjelent Jaguar szofverek közül méltán megkaphatja a – The Best Game! – elismerő címet.

A képernyőn 64 bit-es grafikákat láthatunk, és a Jaguar képességeit kihasználva, korlátlan számú karakter mozoghat egyszerre. Valódi golyók, valódi vér, valódi 3D-s kűzdelem.
A játék hat küldetésből áll. Ha mindetteljesíteni akarjuk, akkor 30 emeleten keresztül kell átlövöldözni magunkat. Célunk, minden szinten összegyűjteni az összes kincset, megtalálni a titkos ajtókat, valamint elpusztítani minden ellenfelet, és nem utolsó sorban eljutni a lifthez, hogy felmehessünk vele a következő emeletre. Igen egyszerű a dolog ugye? Barangolásunk során rengeteg hasznos dolgot vehetünk magunkhoz. A lelőtt SS katonák munícióját, kincseket, melyekkel pontszámunkat és energiánkat növelhetjük, elsősegély ládákat, fegyvereket, plussz életet, hátizsákot, melyben több lőszer tárolható. A fegyverek között találhatunk kést, pisztolyt, géppisztolyt, géppuskát, lángszórót és rakétavetőt. A kontrolpadon találunk 3db – SAVE GAME – gombot.
Ez igen praktikus funkció, mivel az aktuális állást elmentve nem kell mindig elölről kezdeni a játékot.
Amikor az elmentett állást betöltjük, rendelkezésünkre áll az addig összegyűjtött összes fegyver, maximális lőszerrel.
A játék elején csak egy késünk, és egy pisztolyunk van. Ahogy haladunk előre a szinteken, úgy kapjuk a jobbnál jobb fegyvereket. Szükségünk is lesz ezekre, mert minden küldetésben találkozunk egy főellenséggel, aki igen próbára teszi képességeinket (Én mondom nektek, egyik sem pite!). Ezeket elpusztítva általában egy kulcsot kapunk, melyel a zárt ajtókat tudjuk kinyitni. Az egyes ajtókba a megfelelő szinű kulcs való (vagy kék, vagy sárga). A lövöldözéssel még nincs is semmi probléma. Annál nagyobb gondot okoz viszont a titkos ajtók megtatlálása. Van amikor egy kép megnyomásával mozdul el a fal, vagy csak egy sima kőfalat nyomunk meg a megfelelő helyen. A képek általában az öreg szobafestő (Hitler) képével vannak díszítve, vagy egy címert ábrázolnak. A sima falakat a sarkokban nyomkodjátok szorgalmasan. A titkos ajtók mögött kincseket, kulcsot, liftet, életet, lőszert, fegyvert találhatunk. Ellenfeleink között találunk SS katonákat, vérszomjas németjuhász kutyákat, valamint egy őrült orvos által életrekeltett mutánsokat.
Óvatosan haladjunk mindig előre, mert nem tudhatjuk melyik ajtó mögül milyen veszély leselkedik ránk. A különböző ellenfelekkel szemben a legmegfelelőbb fegyvert használjuk. A programozók segítségül beleépítettek egy térkép funkciót a játékba. Ezen persze csak az általunk bejárt területek láthatók. Amerre még nem jártunk, fekete takarásban marad. A játék legvégén a führerrel kell megkűzdenünk. Először le kell lőni a páncélt róla, majd teljesen elpusztítani. Közben természetesen minden létező fegyverből ontja ránk a halálthozó golyókat és rakétákat. Ha ezt az akadályt is sikeresen vesszük, akkor hősök leszünk, ellenkező esetben csak hősi halottak.